Gebruik minimaal 6 tekens
Umenu
+ Food
+ Tip
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vraag de nieuwsbrief aan.
Naam:
Naam
Emailadres:
Emailadres
Code:
Code
Code
Asian Horecavizier

Donderdag 23 februari
  • Ivan Beusink nieuwe keukenchef RIJKS®
  • Twee nieuwe chefs voor De KAS in Amsterdam
  • Hotelschool The Hague presenteert nieuwe video
  • L1NDA en Temper slaan de handen ineen om personeelstekort in de horeca tegen te gaan
  • Te koop op Horecasite.nl
  • Pulitzer Amsterdam uitgeroepen tot beste nieuwe hotel in Europa
  • Stadsklooster Mariënhof Amersfoort wint Dutch Wedding Award ‘Beste Trouwlocatie’
  • Eigentijds restaurant Bentinck geopend in monumentale stallen Amerongen
  • Restaurant Pearl introduceert speciaal Mondriaan-menu
  • Familiebedrijf Van Uden Kaarsen verkocht aan MBI-kandidaat Stephan Snijders
  • Verkiezing Nederlandse Aspergewijn 2017
  • Vernieuwde restaurant Laurent Smallegange ruimtelijk, licht en eigentijdser
  • Hutten strijdt samen met opdrachtgevers tegen voedselverspilling
  • Eerste Bakfestival van Nederland in MECC Maastricht
  • Eelke Plasmeijer en Ray Adriansyah gastchefs bij RIJKS®
  • "All You Can Eat? family restaurant in Rotterdam
    Zuid-Holland ....
  • HUIS + KANTOOR Hogeweg 22, 6247 CJ Gronsveld beleggingspand 259.000 k.k.
    Gronsveld, Limburg ....
  • ID1499 Ruim restaurant tussen de grachtengordel van Amsterdam.
    Noord-Holland ....
  • ID1482 Modern restaurant tegenover Artis Amsterdam.
    Noord-Holland ....
  • Mr Greek te koop te Rotterdam-Zuid - TiHM Horecamakelaardij
    Rotterdam, Zuid-Holland ....
  • Hotel Restaurant in Rockanje
    Rockanje, Zuid-Holland ....
  • ID:1323 Ter overname compleet ingericht restaurant centrum van Den Haag
    's-Gravenhage, Zuid-Holland ....
  • Te huur horecapand met bovenwoning in Bussum
    Bussum, Noord-Holland ....
  • ID1500 Restaurant op hoeklocatie aan de Weesperzijde
    Amsterdam, Noord-Holland ....
  • Beleggingspand ? horecapand ? Maastricht prijs op aanvraag
    Maastricht, Limburg ....
Ivan Beusink nieuwe keukenchef RIJKS®

Personeel verandering
Per 1 maart is Ivan Beusink onder leiding van executive chef Joris Bijdendijk de nieuwe chef de cuisine van RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum. Hij volgt de vertrekkende chefs Jos Timmer en Wim de Beer op en kr {...}
Twee nieuwe chefs voor De KAS in Amsterdam

Personeel verandering
Vanaf 15 maart 2017 zullen Jos Timmer en Wim de Beer samen het nieuwe chefsteam van restaurant De Kas vormen. Beiden komen van restaurant RIJKS in Amsterdam, waar zij sinds de opening in 2014 als chef-koks hebben gewerkt. Zij {...}
Hotelschool The Hague presenteert nieuwe video

Nieuws
Vanaf maandag 20 februari is op verschillende kanalen een nieuwe toonaangevende video van Hotelschool The Hague te zien. De filmische beelden in de video tonen verschillende bevlogen studenten en alumni van de hotelschool en h {...}
L1NDA en Temper slaan de handen ineen om personeelstekort in de horeca tegen te gaan

Nieuws
Ziek- en piekmomenten, onverwachte wijzigingen in het rooster, plots een bomvol terras. Er zijn verschillende momenten waarop een horecaondernemer zich druk moet maken over zijn personeelsbezetting, zeker in het hoogseizoen. H {...}
Pulitzer Amsterdam uitgeroepen tot beste nieuwe hotel in Europa

Nieuws
Travel & Leisure heeft haar 2017 “It List” onthuld, met de beste nieuwe of ingrijpend vernieuwde hotels en resorts van de wereld. Pulitzer Amsterdam maakt een debuut op deze uitzonderlijke lijst na {...}
Stadsklooster Mariënhof Amersfoort wint Dutch Wedding Award ‘Beste Trouwlocatie’

Nieuws
Gisteravond heeft Mariënhof Amersfoort tijdens de Dutch Wedding Awards de prijs in de wacht gesleept in de categorie ‘Beste Trouwlocatie 2016/2017’. Het stadsklooster van Amersfoort nam dit jaar vo {...}
Eigentijds restaurant Bentinck geopend in monumentale stallen Amerongen

Nieuws
Per 15 februari 2017 is restaurant Bentinck in Amerongen geopend, een eigentijds en betaalbaar restaurant waar op topniveau gekookt wordt en waar groenten uit de kasteeltuin een belangrijke rol spelen. Bentinck heeft de sfeer {...}
Restaurant Pearl introduceert speciaal Mondriaan-menu

Nieuws
Spectaculair Mondriaan-dessert en andere gerechten heel 2017 verkrijgbaar Met het aansnijden van een Mondriaan-taart lanceerde chef Frank Uphoff van Restaurant Pearl, in Hilton The Hague, deze week het spec {...}
Familiebedrijf Van Uden Kaarsen verkocht aan MBI-kandidaat Stephan Snijders

Nieuws
Het familiebedrijf Van Uden Kaarsen B.V. komt na ruim dertig jaar in nieuwe handen. Broers Roan en Maurice van Uden hebben het internationaal actieve Brabantse bedrijf via een Management Buy-In verkocht aan koper Stephan Snijd {...}
Verkiezing Nederlandse Aspergewijn 2017

Nieuws
De Verenigde Vinologen Nederland (VVN) organiseert voor de tweede keer de verkiezing van de Nederlandse Aspergewijn, dit jaar voor de eerste keer in samenwerking met het Nederlands Asperge centrum. De verkiezing zal plaatsvind {...}